martes, 19 de marzo de 2013

ORDRE DEL DIA AUDIÈNCIA PÚBLICA


Bones, tal i com vam quedar a la darrera reunió de la permanent, us passo ordre del dia per l’Audiència pública del proper 20 de març a les 19:00, a la sala de plens de l'AJuntament d'Olesa, amb els temes que tenim pendents de resposta o d’aquells que entenem que la resposta no s’ha acceptat com a vàlida, bé perquè es inexacta o bé per que no es va permetre el dret a rèplica, d’altres en demanem informació a la ciutadania, encara que com a entitat, haguem estat informats.

Per tant, entenem que l’ordre del dia a de ser el següent:

  • Resposta al escrit de 25 de juliol de 2012 on a traves de lectura per part del senyor Carlos Vico en Ple Municipal,  demanem respostes a afirmacions del Sr. Alcalde fetes en entrevista publicada el juny de 2012.
  • Resposta adient al escrit d’aquesta Associació llegit en Ple Municipal pel Senyor Jordi Ramos, referent al ROMANET Municipal i a la devolució de part d’aquest ROMANENT a l’administració al no haver estat aquest, utilitzat o invertit en el MUNICIPI. La resposta que se’ns va donar en el següent Ple, no va ser correcte en forma, ja que la resposta, no va ser veraç. Els diners, ja no son al poble en aquets moments, i a més no es va respectar el dret a rèplica.
  • Resposta per part del Regidor d’Urbanisme i Medi Ambient en referencia al tema de contenidors, pendent des de el 13-09-2010.
  • INFORME A LA CIUTADANÍA de l’estat actual de qualitat de aigua de boca darreres analítiques.
  • INFORMAR A LA CIUTADANÍA com solucionar el tema de NITRATS  als pous d’extracció d’aigua de boca.
  • INFORMAR A LA CIUTADANÍA com es solucionarà el tractament d’aigües residuals. FOSES SÉPTIQUES ECOLÓGIQUES? Finançament i neteja de fangs.
  • EXPROPIACIÓ PER TUBS DE DESGÜASOS. SOLUCIONAREM definitivament el procés d’expropiació de sòl de pas de tubs de desguàs al propietaris afectats?.
  • RECEPCIÓ DEFINITIVA PLA DEL PÈLAG. A aparegut ja el document signat de recepció definitiva de Obres de Urbanització de Pla del Pèlag?.
  • EXPLICACIÓ ALS veïns i veïnes del pressupost de execució de corredor de seguretat contra incendis i qui l’assumirà. Treballs fets al respecte. Com es mantindrà?.
  • Perque no s´ha entrat en plaç el P.U.O.S.C   2.013? Es normal que el mateix Pla Unic D’Obres i Serveis de Catalunya, S’INFORMI I REDACTI en 20 dies per no dir menys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Inicio

Conciudadanos del Pla de Pèlag. Permitirnos que nos presentemos, somos LA ASOCIACION DE VECINOS DE PLA DE PELAG DE OLESA DE BONESVALLS

En la pestaña de "Presentación" encontraréis más información.

Podéis comunicarnos con nosotros ,
por correo electrónico en: pladepelagolesa@gmail.com
o en el teléfono de associación 627 644 959 todos los dias de 18,30 a 20 horas

-----------------------------------------------------------------------------------------------------