lunes, 11 de marzo de 2013

NOTA D’ACALARIMENTS AL EQUIP REDACTOR DEL DEPARTAMENT DE
“PREMSA I PROPAGANDA” DE L’AJUNTAMENT D’OLESA DE BONESVALLS.


Referent al primer punt de” noticies d’interès” del butlletí Municipal de data 07/03/2013, cal dir que la nostra associació (AAVV Pla del Pèlag), va demanar via instancia una audiència pública, no pas una audiència privada amb dues parts AAVV Pla del Pèlag per una banda i l’ajuntament per l’altre. REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA CAPITOL V,  ”L’audiència pública” Article 39 i 40, Per tant en aquest primer punt, esperem es doni ressò suficientment, per tal convocar el màxim de participació de la ciutadania a aquesta 1ª AUDIENCIA PÚBLICA de lliure concurrència.

En el segon punt, també observem manca de rigor informatiu, ja que es diu que l’Associació de Pla del Pèlag, també a impugnat l’enquesta del POUM, quan tal i com informem i publiquem al nostre blog, la informació veraç hauria de ser que, L’ASSOCIACIÓ DE PLA DEL PÈLAG I CAN OLIVELLA, impugnen l’enquesta del POUM. Els extractes de dues frases de la impugnació, tampoc són les més definitòries de l’esmentada impugnació.

Per acabar, demanar a l’equip de “PREMSA I PROPAGANDA”, així com al mateix consistori,
siguin més rigorosos en les notes informatives que divulguen.

El text íntegre de la impugnació, així com l’instancia de AUDIENCIA PÚBLICA, la podeu trobar al  nostre blog. Associació de veïns Pla de Pèlag Olesa.


Albert Silvestre i Barenys
President AAVV Pla del Pèlag-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Esta nota se ha entregado por registro al Ajuntament d'Olesa esta mañana.

Aquesta nota s'ha entregar per registre a l'Ajutmanet d'Olesa aquest matí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Inicio

Conciudadanos del Pla de Pèlag. Permitirnos que nos presentemos, somos LA ASOCIACION DE VECINOS DE PLA DE PELAG DE OLESA DE BONESVALLS

En la pestaña de "Presentación" encontraréis más información.

Podéis comunicarnos con nosotros ,
por correo electrónico en: pladepelagolesa@gmail.com
o en el teléfono de associación 627 644 959 todos los dias de 18,30 a 20 horas

-----------------------------------------------------------------------------------------------------